Wie zijn wij?

OBMV is ontstaan als een vriendenclubje bestaande uit drie leden die wij even willen voorstellen.

  
 


-Alain is de ervaren rot in het vak. Bruisend van creativiteit kwam hij met de gedachte om een groepje samen te brengen die allen begeesterd zijn van modeltreinen.
Gedurende jaren is hij al bezig met het bouwen van banen in zowat alle spoorbreedtes van schaal Z, de allerkleinste tot schaal I, de Koninginne-schaal.
Hij nam deel aan tal van internationale tentoonstellingen in binnen en buitenland waar hij zijn creaties kon tonen aan de geïnteresseerde liefhebber.
Plots kwam hij met het voorstel om zelf eens een modeltrein tentoonstelling te organiseren in de eigen provincie met de bedoeling om kwaliteitsbanen tentoon te stellen
aan een breder publiek.


-Herman is meer de modeltrein verzamelaar die zo minutieus mogelijk het voorbeeld observeert en fotografeert om in model te kunnen nabootsen.
Het landschap bouwen laat hij over aan Alain en zelf stelt hij nauwkeurig de miniatuurtreinen samen overeenkomstig aan de realiteit. Hij schuwt niet om bestaande modellen aan te passen en om te bouwen
zodat het geheel klopt met wat men in het grootbedrijf kan vinden.


-Guido is de logistieke creatieveling. Bij elke beurs staat hij paraat en neemt hij verfborstel, hamer, schroevendraaier en stopcontacten bij de hand om de tentoongestelde juweeltjes perfect te presenteren en in de verf te zetten. Hij is niet verlegen om enkele projectjes op de baan onder handen te nemen.

-Wouter is een buitenbeentje. Door zijn professionele activiteit bezorgt ons interessante tips over het grootbedrijf en weet zich telkens vrij te maken als wij handen tekort komen bij het organiseren van expo's of deelnemen aan beurzen.

Hartelijk dank aan deze man die we steeds weten te bekoren bij een "klein" biertje. 


Wij zetten ons alle vier in om aan het publiek pareltjes van modellen en modelbanen voor te stellen komende vanuit gans Europa met de bedoeling de modelbouw te promoten als hobby voor zowel jong als oud.
 
 
Herman.